SUGGESTIES
Voorgerechten
Asperges op Vlaamse wijze (€17,50)
Vinarstvo Druzovic ‘Sisi Traminec’ - wit - glas €6,50 / 25 cl €10,50 / 50 cl €21,00 / fles €31,50
Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus (€21,50)
Spioenkop «1900» Sauvignon Blanc - wit - glas €8,70 / 25 cl €14,50 / 50 cl €29,00 / fles €43,50
Aspergeroomsoep - grillhesp - roomkaas (€14,50)
Carpaccio van gerookte rib-eye - zoete aardappel - gemarineerde shiitaké (€19,50)
Broccardo Langhe Nebbiolo - rood - glas €8,70 / 25 cl €14,50 / 50 cl €29,00 / fles €43,50
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €3,00)
Hoofdgerechten
Asperges op Vlaamse wijze (€27,50)
Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus (€32,50)
Schelvishaasje - asperges - tuinboon - bonenkruid - geuzebotersaus (€29,50)
Weingut Jurtschitsch Grüner Veltliner Terrassen - wit - glas €8,10 / 25 cl €13,50 / 50 cl €27,00 / fles €40,50
Kalfsmedaillon - gekonfijte knolselder - wortelcrème - ‘Blackwell’ - waaieraardappel (€28,50)
Tenuta Tezza Corte Majoli Valpolicella Ripasso Superiore - rood - glas €7,90 / 25 cl €13,20 / 50 cl €26,40 / fles €39,50
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €4,50)
Desserts
Sorbet (€8,50)
Chocolademousse (€9,50)
Panna cotta met bosvruchten (€11,00)
Tarte tatin - huisbereid vanilleroomijs (€10,50)
Assortiment kazen (€13,50)
Smith Woodhouse Porto ‘10 years old’ - rood - glas €8,50 / fles €46,50
menu €49,50 (amuse - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert)
* Gerecht met supplement in menu - Alle suggesties kan je ook apart bestellen